Het Elsengroen

 download Het bestuur van de Stichting het Elsengroen wil Sfeermakers evenementen heel erg bedanken voor de prettige samenwerking bij de viering van ons 20-jarig jubileum.  Mede door jouw fantastische inzet mogen wij terugkijken op een zeer geslaagd feest.  Het weer werkte helaas niet mee, maar de vele reacties waren hartverwarmend. Als klap op de vuurpijl de schenking van 24 UNISEF schooltassen. Fantastisch en nogmaals heel erg bedankt. 
Met vriendelijke groet, namens het bestuur Stichting het Elsengroen 
 Elsengroenfoto

Tuinpark Dijkzicht

Ieder jaar is er de afsluiting van het Volkstuinseizoen op Tuinpark Dijkzicht, en het lijkt wel steeds lastiger te worden om iedere keer weer met een insteek te komen die mensen van jong tot oud aanspreekt. Gelukkig hebben we in Sfeermakers evenementen een inspirerende ‘motor’ gevonden waarmee we in september 2017 een geweldige avond neer hebben kunnen zetten. De aankleding, wervende muziek door Disco Surprise en vooral de VIP-ontvangst waarbij alle gasten op ludieke wijze werden verwelkomd, waren een groot succes. Dat kwam grotendeels door Martin Vos als gastheer in zijn altijd bijzondere outfits en met zijn tomeloze enthousiasme. We hebben er van genoten en hopen Martin snel weer te zien bij ons op het park.

Namens de Tuinpark Dijkzicht Recreatie, Joke, Haico, Renate en Ingrid.

fotorolletjekopie

Protestantse Kerk Amsterdam

mirjamSfeermakers evenementen ontving een klanten reactie om trots op te zijn : De samenwerking met Martin Vos van Sfeermakers evenementen was zeer geslaagd. Hij is super creatief en vindingrijk en je kunt van begin tot eind op hem bouwen. Hij organiseert en regelt alles tot in de puntjes. Met Martin kom je niet voor verrassingen te staan en zo wel, dan lost hij ze voor je op. Daarnaast was de samenwerking ook nog eens heel gezellig.

Protestantse Kerk Amsterdam

Mirjam Nieboer - Managementondersteuning

De Binnenwaai

Dominee VisserHet was een ambtenaar van de gemeente Amsterdam, die ik in 2011 ontmoette bij mijn zoektocht naar medestanders om een kerstfeest te organiseren op IJburg, die mij attendeerde op Martin Vos van Sfeermakers evenementen. Een bescheiden Amsterdammer, die ondanks alle weerbarstigheden in het leven zich niet uit het veld laat slaan en iets nieuws verzon. "Mensen helpen een feestje te vieren en dat niet met fraaie woorden, maar gewoon doen!." Amsterdamser kan niet, zou ik zo zeggen. 

Ik had geen geschikte kerk voor een grote kerstviering en vroeg hem met mij mee te denken hoe je een sporthal in korte tijd omtovert in een sfeervolle zaal. In nog geen dag wist hij dat voor elkaar te krijgen. En daar bleef het niet bij. Met Pinksteren, Allerzielen en meerdere bijzondere vieringen dacht en deed hij mee.
Hij zal zich nooit opdringen en respecteert iedereen in wat hem of haar voor ogen staat.
Tegelijk gaat hij voor wat hem bezielt en gaat de discussie niet uit de weg.
Iedereen, die hem ontmoet is enthousiast over zijn optreden en hij heeft al menig feest opgetild uit de vergeeldheid van de traditie en de kleurloosheid van de "adat".
Ik sprak die ambtenaar kort geleden en vertelde haar hoe dankbaar ik was, dat zij mij met hem in contact bracht. Een mens, die nergens voor terugschrikt, overal een uitdaging in ziet en altijd goed gehumeurd. Door mensen als hij kleurt onze hoofdstad tot een plek, waar mensen inderdaad graag wonen.

Rob Visser, Dominee van de Binnenwaai kerk op IJburg en Stadsdominee van Amsterdam

SPA020

1"Als je begint te werken met Sfeermakers, weet je nog niet waar je uitkomt. Dat maakt het juist leuk: vanaf het eerste begin bedenk je samen wat je wilt en hoe dat er uit zou kunnen zien. Gaandeweg verzint Martin voor elk probleem een oplossing en draagt hij nieuwe originele ideeën aan om het nog beter te maken. Enige valkuil: je wordt zo aangestoken door zijn enthousiasme dat het bijna jammer is als het af is. Dan wil je namelijk bijna direct aan iets nieuws beginnen!"

Riekje van Osnabrugge, SPA020 (Studentenpastoraat Amsterdam, www.spa020.nl)

 

El'sina in Kerstsfeer

Kerstmark reactie"Een paar maanden geleden ben ik in contact gekomen met Martin Vos. In ons eerste contact vertelde ik hem dat ik bezig was met het organiseren van een bijzondere kerstmarkt in Diemen die in het teken zou staan van samenwerking , duurzaamheid, fairtrade, mensen met een beperking enz. Martin bood spontaan zijn medewerking aan om in en rondom het pand waar de kerstmarkt plaats zou gaan vinden in zijn geheel aan te kleden op zijn eigen duurzame wijze. Gedurende de loop van de hele organisatie bleek al snel dat Martin een bron van inspiratie is. Hij denkt met je mee, sluit snel aan op ideeÎn, werkt hard, en houdt zich aan zijn woord. Waarvoor ik Martin enorm dankbaar ben. Zonder Martin was deze kerstmarkt nooit zo bijzonder geworden. Bovenstaande is voor mij dan ook de reden dat ik Martin van harte aanbeveel om in te huren wanneer u een evenement tot een waardevol, duurzaam, sociaal en bijzonder project wilt laten slagen."

Janneke de Graaf