Sfeermakers evenementen

Sfeermakers evenementen is een maatschappelijk betrokken onderneming die met beperkte middelen feesten en evenementen organiseert. Aan de hand van jouw wensen zorgt Sfeermakers voor een verrassend en feestelijk evenement. Creativiteit, duurzaamheid en originaliteit staan hierbij centraal.

Martin Vos - eigenaarMartin

Als de sfeermaker achter Sfeermakers evenementen word ik blij als ik mensen een feest kan geven waar ze ontspannen en vrolijk van worden" Vanuit die insteek ben ik na een loopbaan als drukwerkcoördinator als zelfstandig ondernemer evenementen gaan organiseren. Duurzaam ondernemen is daarbij een speerpunt voor mij.

Met de creativiteit die ik tijdens mijn loopbaan heb opgedaan weet ik nu met eenvoudige middelen sfeervolle evenementen te organiseren. Zo tover ik voor de jaarlijkse kerstviering van Kerk op IJburg de Binnenwaai elke keer een kille sporthal om tot een sfeervolle zaal.

Daarnaast heb ik de Sfeermakers stichting opgericht. Voor mij betekent maatschappelijk betrokken zijn namelijk ondernemen voor mensen die het minder hebben. Vanuit de doelstelling dat zij ook af en toe iets moeten kunnen vieren, organiseert de Sfeermakers stichting een aantal keer per jaar een gratis feest voor mensen die daar zelf helemaal geen geld voor hebben. Dit is onder andere mogelijk doordat de klanten van Sfeermakers evenementen een vrijwillige sfeertax van 10% bijdragen, die rechtstreeks naar de Sfeermakers stichting vloeit.

  Sfeermakers in Media

  Hieronder kun je een aantal publicaties van Sfeermakers Evenementen in de media lezen. Als je op het plaatje klikt  zal een PDF openen.

  1-Feestjes-met-hergebruikte-materialen-1     2-FamilieKerstViering     3-Sfeermaker MUG     4-Een-boeket-van-papier-1     5-De-Binnenwaai-in-De-Oogst