Sfeerfeestmogelijkheden

Sfeermakers evenementen kan de organisatie van jouw evenement deels of compleet verzorgen. Met de mogelijkheden kun je vele kanten op. Zowel wat betreft muziek, locatie, catering, aankleding, etc. als wat betreft het soort evenement of feest: van workshop tot kinderpartijtje, bruiloft of bedrijfsfeest.
Bij het organiseren neemt Sfeermakers eenvoudige, duurzame en creatieve oplossingen als uitgangspunt, waarbij jouw omgeving ook wordt betrokken. Dat ziet er in de praktijk bijvoorbeeld zo uit:

  • een kinderpartijtje waarbij de kinderen zelf kleding ontwerpen van kranten, die ze vervolgens in een modeshow presenteren;
  • een verjaardagsfeest met als thema ‘samen 100’, de som van de leeftijden van de twee of drie personen (bijvoorbeeld vader, moeder en kind) die samen hun verjaardag vieren;
  • een picknick die onderweg voor je klaarstaat wanneer je een mooie fietstocht maakt.

Bekijk de Sfeerbeelden van succesvolle door Sfeermakers georganiseerde evenementen voor een indruk van de mogelijkheden.

Heb je een beperkt budget?

Ook in dat geval biedt Sfeermakers evenementen jou sfeermogelijkheden. Door creatief naar oplossingen te zoeken en door met hergebruikte materialen te werken, lukt het Sfeermakers namelijk om ook met weinig middelen een feest te organiseren. Bovendien krijg je 10% korting wanneer je een stadspas hebt. Informeer naar de mogelijkheden.

Ben je al in feeststemming geraakt? Neem snel Sfeercontact op met Sfeermakers evenementen.

Sfeerfooter