Bekijk voor een indruk van de mogelijkheden onderstaande foto's en video's van geslaagde door Sfeermakers georganiseerde evenementen.

Opdrachtgever: Protestantse Kerk Amsterdam ( P.K.A.) 
Opdracht : Sfeervolle aankleding IJburg college 
Omschrijving: In nauwe samenwerking met Mirjam Nieboer ( P.K.A.) de viering en receptie opzetten en coördineren. Hierbij wat sfeerbeelden van het afscheid van Rob Visser. (Dominee van de Binnenwaai, kerk op IJburg en Stads Dominee van Amsterdam). Tijdens de viering waren er vele sprekers waar onder: Schilder Marius van Dokkum, Toneelspeler Peter Faber, Rapper Safoan Mohktari en Schrijver dichter Karel Eijkman Na afloop kreeg iedereen een rolletje pepermunt mee welke door Sfeermakers evenementen was voorzien van een speciale wikkel.

 

Opdrachtgever: Het Elsengroen, cadeauwinkel van de wereld in Diemen.
Opdracht thema: 20 jarig bestaan samen delen wereld wijd
Omschrijving:  Sfeermakers evenementen heeft opdracht gekregen van Het Elsengroen om op zaterdag 7 oktober 2017 hun 20  jarig bestaan te coördineren maar ook om de Fair tarde markt, Fair trade café, wereldspelen en tent sfeervol aan te kleden.

Opdrachtgever: Protestantse Kerk Nederland
Opdracht thema: Pionieren in de kerk
Omschrijving:  Sfeermakers evenementen heeft opdracht gekregen van de Protestantse Kerk Nederland om op vrijdag 10 februari 2017 het Symposium: Pionieren in de Kerk, in de het Baken van Woerden, sfeervol maar vooral in vintage stijl aan te kleden.

Opdrachtgever: De Binnenwaai, Kerk op IJburg
Opdracht thema: Klein beginnen
Omschrijving: Sfeermakers evenementen heeft de opdracht gekregen van De Binnenwaai, kerk op IJburg, om op 24 december een familie kerstviering mee te helpen organiseren. Van het maken van een draaiboek, logistieke organisatie tot het sfeervol aankleden van de theaterzaal van het IJburg college.

Opdrachtgever: World of Delights
Opdracht thema: Personeelsavond
Omschrijving: Tafeltennisavond bij Tafeltennisvereniging Diemen met een tafeltennistoernooi, borrel en BBQ

Opdrachtgever: Protestantse Kerk Amsterdam
Opdracht thema: 40 jarig ambtsjubileum van Dominee Rob Visser
Omschrijving: Logistieke begeleiding, begeleiden opbouw en afbouw tent, inhuren van licht & geluid, piano, tafels en stoelen en algehele coördinatie.

Opdracht thema: Noodkerk Katrina voor een dag op IJburg. Nieuwjaarsreceptie PKA en het vijfjarig bestaan van De Binnenwaai.
Opdrachtgever: De Binnenwaai, kerk op IJburg
Omschrijving: Logistieke begeleiding van de opbouw en afbouw van de Katrina. Inhuren van licht & geluid, piano, tafels en stoelen en het Sfeervol aankleden van de Katrina.


Opdracht thema: Maken van een mobiele huiskamer
Opdrachtgever: NEWConnective
Omschrijving: Bedenken , maken en aankleden van een mobiele huiskamer. Motto is dat 2 mensen elkaar kunnen ontmoeten in deze mobile kamer en elkaar vragen kunnen stellen aan de hand van vragen welke via een klein luikje in de achterwand aangereikt krijgen. Geheel moet na afloop van een event uit elkaar gehaald kunnen worden en vervoert kunnen worden in een ruime auto.

Opdracht thema: Vlammen voor Vrijheid
Opdrachtgever: De Binnenwaai, kerk op IJburg
Omschrijving: Voor het 5de jaar heeft Sfeermakers evenementen de opdracht gekregen van De Binnenwaai, kerk op IJburg, om op 24 december een Familie Kerst Viering mee te helpen organiseren. Van het maken van een draaiboek, logistieke organisatie tot het sfeervol aankleden van de theaterzaal van het IJburg college. Speciale gast Ahmed Marcouch, die de burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan kwam vervangen, en Peter Faber. Na afloop van de viering kregen de 600 aanwezigen ter ere van het 5-jarig bestaan van De Binnenwaai een gekleurde pen mee naar huis. IJburgTV  verzorgde de compilatie van deze viering.

Opdracht: Organiseren van dansevenement op zondagmidag
Opdrachtgever: Soupalicious
Omschrijving: Een feest is pas een feest als er gedanst wordt. Zeg nou zelf: SOUP & SALSA op Zondagmiddag, dat is toch een lekker en sfeervol begin van de werkweek. Gratis dans event. Met de zonnige klanken van Latin Adventure afgewisseld door de salsabeat van D.J. El Pregonero. 

Met tussendoor een heerlijke Salsa Surprise Soep. Hiermee steun je ook nog eens de voedselbank. Zie www.soupalicious.nl.