Van een feestje word je vrolijk!

Sfeerhuis-1-Het vieren van een bijzonder moment is heel leuk, maar het organiseren van een feest is niet altijd makkelijk. Laat Sfeermakers evenementen je helpen! Sfeermakers organiseert jouw feest, evenement of partij en maakt er een originele en feestelijke gebeurtenis van. Met de juiste contacten en door het vinden van creatieve oplossingen, neemt Sfeermakers jou het geregel uit handen. 

Maatwerk en duurzaamheid

Sfeerhuis-2-Elk feest is anders - daarom levert Sfeermakers evenementen maatwerk. Samen met jou stelt Sfeermakers een feest samen aan de hand van jouw wensen. Zelf ontworpen uitnodigingen, een picknick, bruiloft of een groot bedrijfsfeest, het is allemaal mogelijk. Door hergebruikte materialen creatief in te zetten kan Sfeermakers ook een feest voor je organiseren als je een beperkt budget hebt.

Maatschappelijk betrokken

Sfeerhuis 3Sfeermakers evenementen vindt het belangrijk om bij te dragen aan de samenleving. Vanuit die gedachte is de Sfeermakers stichting opgericht. Voor mensen die zelf helemaal geen geld hebben om een feest te geven organiseert de Sfeermakers stichting geregeld een gratis feest, zodat zij ook eens iets kunnen vieren. Het mooie is dat jij hieraan kunt meewerken. Sfeermakers evenementen vraagt van haar klanten een sfeertax, een vrijwillige bijdrage van 10% die rechtstreeks naar de Sfeermakers stichting vloeit.

Heb jij iets te vieren? Kijk snel bij Sfeerfeest.