Van een feestje word je vrolijk!

Sfeerhuis-1-Het vieren van een bijzonder moment is heel leuk, maar het organiseren van een feest is niet altijd makkelijk. Laat Sfeermakers evenementen je helpen! Sfeermakers organiseert jouw feest, evenement of partij en maakt er een originele en feestelijke gebeurtenis van. Met de juiste contacten en door het vinden van creatieve oplossingen, neemt Sfeermakers jou het geregel uit handen. 

Maatwerk en duurzaamheid

Sfeerhuis-2-Elk feest is anders - daarom levert Sfeermakers evenementen maatwerk. Samen met jou stelt Sfeermakers een feest samen aan de hand van jouw wensen. Zelf ontworpen uitnodigingen, een picknick, bruiloft of een groot bedrijfsfeest, het is allemaal mogelijk. Door hergebruikte materialen creatief in te zetten kan Sfeermakers ook een feest voor je organiseren als je een beperkt budget hebt.

Maatschappelijk betrokken

Sfeerhuis 3Sfeermakers evenementen vindt het belangrijk om bij te dragen aan de samenleving. Vanuit die gedachte is de Sfeermakers stichting opgericht. Voor mensen die zelf helemaal geen geld hebben om een feest te geven organiseert de Sfeermakers stichting geregeld een gratis feest, zodat zij ook eens iets kunnen vieren. Het mooie is dat jij hieraan kunt meewerken. Sfeermakers evenementen vraagt van haar klanten een sfeertax, een vrijwillige bijdrage van 10% die rechtstreeks naar de Sfeermakers stichting vloeit.

Heb jij iets te vieren? Kijk snel bij Sfeerfeest.

Hallo Martin,

 

Via deze pagina kun je inloggen om artikelen te schrijven in de verschillende categorien.

Routebeschrijving

Indien u met de auto komt, kunt u hieronder een routebeschrijving naar de Sfeermakers aanmaken. 

 

Sfeermakers evenementen

Sfeermakers evenementen is een maatschappelijk betrokken onderneming die met beperkte middelen feesten en evenementen organiseert. Aan de hand van jouw wensen zorgt Sfeermakers voor een verrassend en feestelijk evenement. Creativiteit, duurzaamheid en originaliteit staan hierbij centraal.

Martin Vos - eigenaarMartin

Als de sfeermaker achter Sfeermakers evenementen word ik blij als ik mensen een feest kan geven waar ze ontspannen en vrolijk van worden" Vanuit die insteek ben ik na een loopbaan als drukwerkcoördinator als zelfstandig ondernemer evenementen gaan organiseren. Duurzaam ondernemen is daarbij een speerpunt voor mij.

Met de creativiteit die ik tijdens mijn loopbaan heb opgedaan weet ik nu met eenvoudige middelen sfeervolle evenementen te organiseren. Zo tover ik voor de jaarlijkse kerstviering van Kerk op IJburg de Binnenwaai elke keer een kille sporthal om tot een sfeervolle zaal.

Daarnaast heb ik de Sfeermakers stichting opgericht. Voor mij betekent maatschappelijk betrokken zijn namelijk ondernemen voor mensen die het minder hebben. Vanuit de doelstelling dat zij ook af en toe iets moeten kunnen vieren, organiseert de Sfeermakers stichting een aantal keer per jaar een gratis feest voor mensen die daar zelf helemaal geen geld voor hebben. Dit is onder andere mogelijk doordat de klanten van Sfeermakers evenementen een vrijwillige sfeertax van 10% bijdragen, die rechtstreeks naar de Sfeermakers stichting vloeit.